Mia Bild & Design

 
  Start  Tjänster  Referenser  Konstkort  
     
 

Tjänster

 
 

Mia Bild & Design tar fram lösningar för företag, föreningar och privatpersoner inom webbdesign, grafisk formgivning och bildproduktion.

 

Webbdesign består ofta av flera steg, som alla är viktiga, för att skapa en användarvänlig webbplats. Som grafisk formgivare hjälper jag dig med samtliga steg tills vi når målet där produktens utseende ska avspegla företaget, föreningen eller ditt personliga mål.

 

Grafisk formgivning och design är tillämpade tekniker för att arrangera text och bild och på så sätt få fram ett budskap eller underlätta mottagarens förståelse. Teknikerna kan användas i alla typer av media, till exempel trycksaker, logotyper och företags grafiska profiler.

 

Bildproduktion innebär att jag skapar bilder av olika slag med olika tekniker. I mediebranschen är bilden central. Den digitala tekniken ger möjligheter till kombinationer av fotografisk bild, målning och teckning.

 

Tveka inte att kontakta mig om du är intresserad av min hjälp. Tillsammans tar vi fram en kostnadsfri analys och bedömning av uppdragets omfattning.
Copyright © Mia Bild & Design, telefon: 0704-937087, epost: info@miajohansson.com